Mobilier pentru camera copiilor Insidecor
mobila camera copilului Insidecor Timișoara
mobila camera copilului Insidecor Timișoara
mobila camera copilului Insidecor Timișoara

Mobilier pentru camera copiilor

Copilul tău și-a lăsat jucăriile pe jos și parcă nici hainele aranjate frumos parcă nu mai sunt la locul lor. Te regăsești în acest scenariu?

Dacă da, înseamnă că este timpul să regândești camera celor mici, astfel încât să folosești într-un mod eficient spațiul disponibil.

Clienta noastră a venit cu o propunere foarte creativă în ceea ce privește estetica încăperii. A optat pentru o paletă cromatică deosebită, albastrul deschis având un efect relaxant.

Pentru asamblarea mobilierului din camera copiilor, s-a utilizat PAL din 18 mm grosime, marca EGGER. Motivul cercului se regăsește în mod repetat în cadrul mobilierului, ceea ce oferă un aspect primitor și jucăuș.

La prima vedere, combinația de culori și forme ne duc cu gândul la un cer cu niște norișori de vară.

Colţişorul principal de joacă și odihnă este locul de refugiu încorporat în mobilier.

Acest locșor magic este tapițat de jur împrejur cu o catifea albastră, oferind confort și siguranță. Indiferent dacă este vorba de răsfoirea unei cărți sau altor activități ludice, utilizarea acestui spațiu specialeste întotdeauna o idee bună.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.