Mobilier hol Insidecor Timișoara
Mobilier hol Insidecor Timișoara
Mobilă hol spatioasă, Insidecor Timișoara
Mobilier hol Insidecor Timișoara

Mobilă hol spatioasă

Cu toții suntem familiarizați cu zicala “prima impresie contează”. Dar de ce atunci când vine vorba de casele noastre, holul este adesea zona cea mai neglijată a casei?

Decorarea holului va da tonul pentru restul casei, așa că trebuie să fie primitor. Holurile sunt cele mai importante spații de tranziție din casele noastre, așa că indiferent ce stil alegi, el trebuie să se potrivească perfect cu celelalte încăperi ale casei.

Un hol mic nu trebuie să însemne un hol plictisitor. Se poate crea iluzia de spațiu mai mare folosind mobilier alb și oglinzi supradimensionate. Acestea reflectă lumina, făcând spațiul să pară mai mare și mai luminos, oferindu-vă în același timp șansa de a arunca o privire în oglindă înainte de a ieși pe ușă.

Gândește-te cum dorești să te simți în casa ta! În felul acesta vei ști direcția pe care trebuie să o urmezi. Asigură-te că ai suficient spațiu de depozitare pentru tine, familia ta și oaspeți!

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.