Mobila hol la comanda Insidecor - 8
Mobila hol la comanda Insidecor - 8
Mobila hol la comanda Insidecor - 8
Mobila hol la comanda Insidecor - 8
Mobila hol la comanda Insidecor - 8

Mobilier pentru hol

După ce ai ales culoarea perfectă a vopselei, corpul de iluminat și stilul de design interior, este timpul să treci la partea cu adevărat importanta: mobilierul de hol.

Piesele pe care le vei alege pentru aceasta zona vor fi, fară îndoială, unele dintre cele mai importante din întreagă casa.

De ce? Pentru că holul este primul contact vizual cu interiorul casei tale, aici se formează prima impresie.

Majoritatea holurilor sunt spații înguste, cu o suprafață limitată, așa că mobilierul din hol este, de obicei, realizat la comandă.

Holul este locul perfect pentru a adauga puțin din personalitatea ta. O banchetă în apropierea intrării oferă un loc pentru a pune sau a scoate pantofii în mod confortabil.

O consolă servește pentru a pune un mic obiect de décor cum ar fi o vază cu flori sau o lampă. Ea poate fi prevăzută cu un sertar mic pentru depozitarea cheilor și a corespondenței.

O oglindă înrămată sau un tablou deasupra acestei console, echilibrează spațiul și îl face mai primitor. Nu poate lipsi bineînțeles un cuier pentru haine și un suport pentru umbrele.

Fie că vei opta pentru stilul minimalist, tradițional sau contemporan, cu ajutorul nostru și cu ideile tale poți transforma holul într-un spatiu special!

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.