Idei pentru amenajarea holului de la intrare

Idei pentru amenajarea holului de la intrare

Când ajungi acasă, după o zi obositoare în care ai alergat peste tot prin oraș îți dorești doar să începi să te relaxezi. Holul reprezintă culoarul de legătură cu întreaga casă, este prima impresie pe care o lasă întreaga locuință musafirilor tăi și prima priveliște pe care o vezi la sfârșit de zi. Este absolut necesar să acorzi o atenție deosebită acestui spațiu când începi o renovare pentru că și pentru tine și pentru ceilalți, prima impresie contează.

 

Hol mic

Chiar dacă locuința ta dispune de un hol de mici dimensiuni, nu trebuie să intri în panică, soluții de amenajări frumoase se găsesc pentru toate spațiile. În primul rând, nu alege mobilier pe orizontală. Poți folosi un dulap pentru papuci pe verticală, iar astfel vei economisi spațiu pentru un taburet, spre exemplu. Existența unei oglinzi este o idee foarte bună, îți va crea iluzia unui spațiu mai mare și te vei putea admira mereu chiar înainte să pleci pe ușă. Corpurile de iluminat sunt și ele importante, mai ales dacă nu dispui de nici un geam care să ofere lumina naturală. Folosește o lumină caldă pentru o atmosferă mai prietenoasă.

Obiecte decorative

Nu multă lume acordă importanță amenajării holului, însă, dacă spațiul îți permite, noi te încurajăm să o faci. Combină texturi, plante, rame, vaze, ceasuri și alte obiecte decorative ce te reprezintă. Creează-ți un loc personalizat cu tablouri, plăci cu mesaje inspiraționale sau orice alte obiecte care îți pot înfrumuseța holul, oferindu-i și autenticitate.

Hol alb

Albul este mereu o alegere sigură și foarte pretabilă. O nuanță simplă, neutră, care oferă lumină încăperii, îți va face holul să arate îngrijit și curat, exact cum îți dorești. Un mobilier la comandă alb, special conceput pentru spațiul tău îți poate integra artificii de design pentru un aspect cât mai unic.

Insidecor îți poate crea mobilierul visat. Alege și tu mobilă la comandă unică pentru holul tău. Pasiunea noastră pentru mobilier la comandă de calitate se observă în fiecare proiect. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a începe amenajarea casei tale!

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.