Mobilierul nostru, acum și în Facebook Shop Insidecor

Facebook Shop Insidecor

Pentru ca tu să ai la dispoziție mai multe opțiuni prin care îți poți amenaja locuința, am lansat shopul online, pe pagina noastră de Facebook. Mobilierele pe care le-am făcut pentru a îți arăta ce înseamnă un proiect Insidecor și care sunt prezente în showroomurile noastre, sunt acum de vânzare, la un preț special. Toate produsele disponibile sunt unicat și gata să fie așezate în noua lor casă. 

Pentru început, ai de ales între 8 tipuri de mobilier outlet din diferite stiluri: vintage, modernminimalistalb sau în diferite combinații de culori, cu care vei putea să îți amenajezi locuința imediat. Acestea sunt create din diferite materiale: pal, lemn masivMDF vopsit sau înfoliat și au diverse mărimi și tehnologii, în funcție de nevoile tale.

Nu mai e nevoie să pierzi timp prin magazine sau să aștepți săptămâni sau chiar luni de zile pentru a-ți putea (re)mobila locuința. Îți poți alege mobilierul preferat direct de pe canapea, prin opțiunea Facebook Shop a paginii noastre și îți va fi livrat în cel mai scurt timp posibil.

Până atunci ai timp să te gândești ce stil de mobilier crezi că ți se potrivește, atât în funcție de preferințe, cât și de designul casei (asta în caz că nu vrei să reamenajezi tot). Pe lângă asta te va ajuta să ai în vedere unde vrei să o așezi și să calculezi dimensiunile încăperii, încât să îți dai seama cu ușurință de ce ai nevoie.

După cum spuneam, de acum îți vom pune la dispoziție mobilier outlet, la aceeași calitate Insidecor cu care te-am obișnuit, dar la un preț special. Pe lângă asta, vom încărca periodic produse unicat de mobilier gata făcut, tot la un preț special, prin intermediul magazinului nostru Facebook. Așa că fii pe fază și urmărește-ne pe toate canalele pentru a putea beneficia de oferte. 

Intra aici pentru a vedea produsele din oferta noastră!

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.