10 ani de Insidecor, 10 moduri de a vă răsplăti!

10 ani de Insidecor Timișoara

Insidecor, companie care realizează mobilă personalizată, împlinește anul acesta 10 ani de existență. Atenția la detalii, determinarea și pasiunea sunt principalii piloni pe care am construit o echipă care vă împlinește visurile în materie de decorațiuni interioare. Voi ne-ați fost alături de la început, ne-ați oferit încredere și susținere. De aceea alegem să sărbătorim alături de voi și vă oferim 10 discounturi aniversare.

Primul produs aflat la reducere este bucătăria cu fronturi din dialux. Realizată dintr-un material mai rezistent decât MDF-ul, aceasta are servo drive la corpurile suspendate și la sertarele de la masca de la chiuvetă, fiind suficientă o simplă apăsare a frontului pentru a se deschide. Mobila aceasta reprezintă o sursă de inspirație pentru rețete creative fiind realizată în culori vii, dar este, în același timp, ultiă datorită compartimentării interesante care oferă multe spații de depozitare. Prețul inițial al produsului este 27.000 lei, iar prețul final este 17. 000 lei. 

Al doilea produs cu discount este corpul de baie cu blat de corian. Construită dintr-un material extrem de versatil, mobila pentru baie are două corpuri încăpătoare, foarte bine compartimentate, în așa fel încât să puteți depozita în ele toate cele necesare. Primul sertar este construit în așa fel încât să puteți incorpora chiuvetă pe blat. Structura de pal, fronturile de MDF și sertarele Metabox înseamnă rezistență îndeungată. De asemenea, culorile vii și finisajele fine vă transformă baia într-una în tot cu tendințele. Prețul inițial al produsului este 4700 lei, iar prețul nou este 2800 lei. 

Continuăm lista produselor aflate la reducere cu bucătăria vopsită 3D, din blat corian. Modernă, cu culori tari și accesorii pe măsură, transformă locuința într-o adevărată sursă de inspirație și relaxare. Compartimentele multe și de diferite mărimi, deschiderea cu pushmânerul bandou frezat în partea inferioară a corpurilor suspendate și fronturile din MDF vă oferă tot confortul de care aveți nevoie. Prețul inițial al produsului este 39 000 lei, iar cel nou 24 000 lei.

Cel de-al patrulea produs aflat la reducere este mobilierul de living modern. Tendințele ne spun că simplitatea este cheia pentru o sufragerie primitoare, prietenoasă, relaxantă, care se transformă în oaza noastră de liniște din mijlocul orașului. Culorile deschise, materielele rezistente, PAL și Fundermax, fronturile pe măsură și deschiderile cu push-on nu doar că sunt utile, dar vă ajută să aveți o cameră definită de eleganță. Prețul inițial al produsului este 5100 lei, iar prețul nou este 3900. Vândut!

Un alt produs cu preț redus este dormitorul modern din PAL. Cu toții avem nevoie de un loc de relaxare în mijlocul agitației urbane. Culorile calde, pielea ecologică, patul mare și confortabil, toate contribuie la odihna de care aveți nevoie, oferindu-vă un somn liniștitor. Patul are o somnieră fixă de 1.80/2 m, iar dulapul vă pune la dispoziție un spațiu mare de depozitare fiind alcătuit din lift pentru haine, sertare interioare și sistem pantofar. Prețul vechi al patului este 4800 lei, iar cel nou 3300 lei în timp ce dulapul a fost redus de la 7300 lei la 4400 lei.

Continuăm seria produselor de mobilier aflate la reducere cu un living relizat în stil clasic, cu note moderne. Un astfel de mobilier vă asigură o sufragerie atemporală, care va fi oricând în ton cu tendințele. Eleganța albului și a detaliilor regăsite pe fiecare obiect în parte, designul deosebit, finisajele impecabile și calitatea materialelor folosite vă vor oferi, pentru mult timp, clipe de relaxare alături de oaspeții voștri, sau în liniștea de care uneori aveți nevoie. Fronturile din MDF înfoliatsuportul de lemn pentru polițăcornișa din MDF înfoliat și ornamentele sunt câteva detalii care contribuie la noblețea unei astfel de încăperi. Prețul vechi este 6300 lei, iar cel nou 4800 lei. Vândut!

Încă un produs aflat la reducere este dormitorul cu farmec clasic și elemente moderne. Oricât de liniștite sau agitate ar fi viețile noastre, cu toții avem nevoie de un somn odihnitor. Pentru a-l obține, spațiul în care dormim trebuie să fie relaxant și aerisit, în culori liniștitoare. Patul pufos cu somnieră rabatabilă, noptierele cu sertare, comoda, otomanul și dulapul vă oferă confortul necesar punând la dispoziția voastră un spațiu amplu de depozitare, dar și locuri comode pentru odihnă. Structura patului este din PAL, fronturile sunt din MDF înfoliat, sertarele FGV, iar balamalele, BLUM. Prețul inițial este de 11 550 lei, iar prețul redus 8 900 lei. Vândut!

Am ajuns și la cel de-al optulea mod de a vă răsplăti, bucătăria modernă la preț redus. Concepută din PAL, aceasta are și un blat termorezistent, pentru ca nimic să nu stea în calea inspirației voastre din bucătărie. Ba mai mult, mobila conține și o coloană extractibilă, un turn cu microunde, cuptor, hotă incorporabilă, sertare interioare și exterioare, toate pentru a vă oferi confortul necesar și spațiu suficient pentru toate ustensilele pe care le folosiți la rețele voastre preferate. Pe lângă toate acestea, partea de sus este prevăzută cu sistem de deschidere Aventos, care promite durabilitate și ușurință de folosire. Prețul inițial al produslui este 18 800 lei, iar cel final 11 500 lei.

Al noulea produs aflat la reducere este bucătăria G22. Cochetă, elegantă și cu culori calde, bucătăria este centru universului bunătăților din casa voastră. Fie că veți petrece aici clipe pline de creativitate cu rețete noi și tradiționale, fie că vă veți bucura de liniște sau compania celor dragi, bucătăria G22 este perfectă pentru orice ocazie. Pe lângă toate acestea, ea promite și confort și rezistență în timp datorită PAL-ului, frontului din MDF înfoliatpanoului antisptropi, acesoriilor și feroneriei BLUM și a blatului termorezistent. Prețul inițial al produsului este 18 200 lei, iar cel final 11 900 lei. Vândut!

Cel de-al zecelea produs din seria celor cu reducere este bucătăria din lemn Alfa. Culorile calde și reci împletite în armonie, detaliile florale de pe accesorii, finisajele ferme și incrustațiile fine vă oferă starea de relaxare atât de necesară după zilele pline și agitate din mijlocul vieții urbane. Spațiu suficient pentru depozitare, loc de luat masa cu cei dragi și de a încerca noi rețete, toate într-o singură încăpere. Rezistența în timp este asigurată de calitatea materialelor: PAL furniruit și fronturi din lemn masiv. De asemenea, bucătăria beneficiază de un magic corner și sertare tendembox. Prețul inițial al produsului este 39 000 lei, iar cel final 24 000 lei.