Dressing-ul visurilor tale

Dressing-ul visurilor tale, Dressing din MDF, eleganță și funcționalitate

Un dressing bine organizat, încăpător și chic în același timp, este dorința oricărei femei. Încă din copilărie, creștem cu această dorință arzătoare, de a avea o încăpere dedicată hainelor noastre.  Săptămâna aceasta venim cu câteva tips and tricks pentru amenajarea dressing-ului tău. Insidecor îți propune un mobilier la comandă special pentru un șifonier bine amenajat.

Spațiile potrivite compartimentării hainelor – Știm cât de important este ca totul să fie aranjat și ordonat într-un dulap, de aceea existența compartimentelor bine definite este vitală pentru un șifonier așa cum îți place ție, precis. Este foarte important să existe un dulap pentru hainele elegante, care sunt ținute pe umeraș, un dulap încăpător pentru hainele uzuale și importante pentru garderoba ta zilnică și un pantofar pentru încălțămintea ta preferată. 

Organizarea ținutelor – Îți propunem mai multe moduri de organizare a șifonierului. Poate fi ordonarea în funcție de sezon, poți defini un dulap cu articole vestimentare de primăvară-vară și unul de toamnă-iarnă. Așa îți va fi mult mai ușor să găsești rochița aia vaporoasă sau puloverul tău călduros când vei avea nevoie de ele.  O altă sugestie poate fi aranjarea în ceea ce privește culoarea. Poți opta pentru un dressing amestecat de culori sau poți crea un curcubeu, bine definit, cu toate hainele tale. Dacă îți place să vezi un contrast bine definit dimineața când îți alegi ținuta, începe de acum o ordonare exacta a hainelor în funcție de culori și îți garantăm că vei fi mult mai dornic să te joci cu conceperea ținutelor tale.

Oglinzi, cât mai multe – În toate șifonierele din filme, seriale, sunt prezente oglinzi mari în toată încăperea. Acestea sunt foarte importante într-un dressing  pentru că îți oferă posibilitatea de a te vedea din toate unghiurile cum arăți într-o ținută. În plus, crează impresia unui loc mai mare și mai luminat. Poți alege oglinzi și pe ușile dulapurilor, pentru un bonus de spațiu. 

Mici detalii – Aici intervine creativitatea fiecăruia, poți îmbunătății atmosfera dressing-ului cu orice piesă de design. Poți umple încăperea cu ghivece de flori pentru a avea un aer fresh și o pată de culoare verde binevenită mereu. Poți alege un scaun sau o canapea pentru a te simți ca la magazinele celebre, chiar la tine în șifonier. Poți alege orice crezi tu că s-ar potrivi mai bine, de la covoare pufoase, până la candelabre classy. 

Insidecor dorește să îți îndeplinească visul dressing-ului perfect și face asta prin mobila la comandă adaptată spațiului tău, dar și dorinței tale. Un șifonier perfect nu poate să lipsească din casa ta, iar aici intervine echipa INSIDECOR.