Elemente Navy, pentru o atmosferă de vacanță

Elemente Navy, pentru o atmosferă de vacanță

Cu siguranță ai observat când ai fost în vacanță într-o destinație cu mare sau ocean că sunt multe terase, restaurante și chiar hoteluri, pensiuni sau Airbnb-uri care sunt decorate în stil nautic. Acele elemente de decor care întregesc sentimentul de vacanță, de apă, soare și uitat de griji. Hai să vorbim despre câteva detalii simple care te pot ajuta să te simți acasă ca și cum ai fi pe cealaltă parte a globului.

Probabil culorile sunt cel mai important aspect din această imagine de ansamblu. Nu au voie să lipsească alb și albastru. Poți adăuga crem și roșu, dar trebuie să ții cont că predominante trebuie să fie primele două. Camerele în mare parte sunt albe și luminoase, dar dacă vrei un efect mai dramatic, poți alege să vopsești pereții albastru, până la urmă este culoarea anului.

Dungile sunt absolut prezente în combinații alb-albastru sau alb-roșu. Fie că e vorba de perdele, lenjeria de pat sau niște perne pentru decor, oricare dintre ele te va ajuta să creezi imaginea dorită.

La detaliile metalice sau elementele de decor, poți opta pentru culoarea cuprului sau cea aurie. Cu un mobilier la comandă poți alege unul alb (sau albastru pentru un plus de personalitate) la care mânerele să fie în nuanțele metalice de care vorbeam mai devreme. În dormitor optează pentru un pat simplu, alb și lasă camera cât se poate de aerisită. Un ceas în formă de ancoră, spre exemplu, te poate ajuta.

Pentru finisarea unui design complet, poți alege un tablou cu marea, sau cu o barcă și niște sticluțe cu nisip și scoici. Desigur, dacă vrei să mergi mai departe de atât, se găsesc lustre care atârnă de o frânghie asemănătoare celor pe care le vezi în porturi. Dacă vrei ca baia să facă parte din aceeași temă, poți adăuga niște ornamente sau săpuniere în forma stelei de mare și prosoapele alb și/sau albastru.

Nu îți limita imaginația deloc. Creează-ți spațiul perfect și vei vedea cum starea ți se va îmbunătăți.