De la idee în locuință. Etapele proiectării mobilierului

De la idee în locuință. Etapele proiectării mobilierului

 Alegerea unui mobilier potrivit cu nevoile și preferințele noastre nu este întotdeauna un lucru ușor. Designul trebuie să fie în ton cu tendințele, dar și să se potrivească cu restul locuinței, asta în cazul în care e vorba de mobilatul unei singure încăperi. Dacă este vorba de toată casa, atunci trebuie ales în primul rând un stil potrivit cu gusturile clienților. Cu toate acestea în minte pornim de fiecare dată la drum către crearea unor produse care să vă satisfacă cu certitudine.

Designul

Împreună cu designerul nostru stabilim cele mai potrivite modalități prin care nevoile dar și dorințele voastre se împlinesc. La curent cu tendințele din domeniu, ne asigurăm că discutăm propuneri care vi se potrivesc. Acesta înseamnă că ne bazăm pe simplitate, pe culori vii sau neutre, pe utilitate.

Măsurători

Este o etapă esențială pentru ca mobilierul să se plieze perfect în spațiul pentru care este creat. Fiecare centimetru contează, fiecare priză, fiecare țeavă, toate utilitățile, locul unde e amplasat geamul și ușa, toate contribuie la modul în care va arăta în final mobilierul. 

Proiect 3 D

Proiectarea în această formă este cea mai eficientă metodă de a realiza un design interior de cea mai înaltă calitate. În acest fel se obține o imagine de ansamblu și în detaliu a mobilierului care urmează să fie conceput.

Randarea

Prin intermediul procesului tehnic numit randare se obține o imagine realistă a încăperii, permițându-vă să vă faceți o imagine clară a modului în care va arătă locuința voastră o dată ce mobilierul va fi montat. În această etapă puteți să descoperiți că doriți să schimbați sau să adăugați o culoare sau un tip de material, dimensiunea sau amplasarea.

Proiectare

În această etapă fiecare corp este desenat separat. De asemenea, cotele pentru toate piesele se transmit mai departe către echipa de producție, pentru ca aceștia să poată realiza mobilierul.

Producția

După toate etapele de mai sus, urmează etapa de producție care presupune realizarea mobilierului în sine. Se prelucrează materialul, se taie la dimensiunile potrivite și se îmbină cu accesoriile corespunzătoare.

Montajul

Etapa finală presupune montarea mobilierului în locuințele voastre. Ne asigurăm că toate piesele se potrivesc perfect, că toate accesoriile funcționează, că toate nevoile sunt satisfăcute.

Așadar decorarea apartamentului cu mobilă personalizată presupune mai multe etape, însă beneficiile sunt pe măsură. Obiectele se vor potrivi cu încăperea, iar accesoriile și montajul profesionist asigură și o durată lungă de viață.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.