Mobilă la comandă Insidecor. Când și de ce?

Mobilă la comandă Insidecor. Când și de ce?

Cu toate că a-ți face mobilă la comandă nu mai este demult o noutate, nivelul de customizare a crescut și serviciile oferite în acest domeniu sunt mult mai prietenoase și atente la nevoile celor care le utilizează.

Atunci când ne gândim să ne renovăm locuința sau să aducem în ea noi elemente din tendințele de design, printre primele lucruri care ne vin în minte sunt forma și culoare obiectelor de mobilier. Sunt și ele importante, însă pe lângă asta trebuie avute în vedere și alte aspecte.

De asemenea, mobila la comandă a devenit mai accesibilă și din punct de vedere financiar, din ce în ce mai mulți proprietari de locuințe cochetând cu ideea de a-și mobila astfel spațiul în care își petrec cea mai mare parte a zilei. Cu toate acestea, odată ce mobila comandată este în locuința voastră, nu vă puteți răzgândi. Așa că înainte de a lua o decizie, trebuie să aveți în vedere: 

1. Procesul nu este atât de complicat precum pare. Cu toate că materialele și culorile pot părea infinite, producătorii vă pot face întotdeauna sugestii în privința lor, ținând cont de stilul locuinței voastre. Însă nu culoarea ar trebui să fie prima voastră grijă.

2. Primul aspect care trebuie avut în vedere este dimensiunea mobilei. Voi trebuie să hotărâți cât din spațiul disponibil sunteți dispus să cedați pentru obiectele de mobilier, cât spațiu de depozitare aveți nevoie și cum poate acesta fi optimizat în așa fel încât să nu vă simțiți inconfortabil în propria locuință.

3. Nu trebuie să vă sperie prețul. În această privință, trebuie să luați în considerarea faptul că voi sunteți cei care decideți materialele din care urmează să fie construită mobila și dimensiunea acesteia, ambele contribuind la prețul final.

4. Cumpărăturile online ne ajută chiar și în acest domeniu. Într-o lume în care nu avem timp să îl petrecem în magazine, comenzile la un click distanță vin în ajutorul nostru. Unele magazine oferă chiar și posibilitatea de a alege lungimea picioarelor canapelei, de exemplu. Trebuie, totuși, să vă asigurați că există o politică de retur, pentru că se întâmplă ca de multe ori ceea ce comandăm să difere de ceea ce primim. Noi vă punem la dispoziție posibilitatea de a face comandă online în trei pași:

a) trimiterea cotelor sau planului încăperii,

b) realizarea unei oferte pe baza lor,

c) stabilirea, împreună cu voi, a configurației finale.

5. Orice poate fi personalizat, chiar și patul, și în mai multe privințe decât culoarea. Rama, capătul patului, dimensiunea, materialul din care este construit, prezența somierei sau lipsa ei, toate pot fi alese de către voi, lucruri valabile și în cazul altor obiecte din universul mobilei la comandă.

Totuși, trebuie să aveți în vedere că pentru mobila la comandă timpul de așteptare este destul de mare. Desigur, acesta diferă de la un producător la altul și depinde de multitudinea de obiecte comandate. Așa că dacă vă grăbiți, cel mai bine este să achiziționați mobilă prefabricată.

Acestea fiind spuse, mobila la comandă este tot mai căutată și pentru că, în zilele noastre, clădirile nu se mai fac în stilul clasic, ci au o multitudine de forme și dimensiuni, iar o mobilă de serie nu are libertatea necesară pentru a se putea adapta la astfel de spații.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.