Vă așteptăm la deschiderea celui de-al 4-lea showroom insidecor

Deschidere showroom Insidecor Timișoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 177

Începând din această toamnă, familia Insidecor este și mai aproape de voi. Astăzi sărbătorim deschiderea celui de-al 4-lea showroom din Timișoara. Cu o experiență de peste 10 ani în materie de mobilier realizat la comandă, vă punem la dispoziție o paletă largă de materiale, forme și culori, astfel încât visurile voastre prind conturi cu noi. 

Vă așteptăm în noul nostru showroom, de pe bulevardul Liviu Rebreanu 177, cu o reducere de 10% pentru orice comandă.

Insidecor a apărut din dorința de a oferi mobilier realizat, exclusiv, la comandă, adaptat pentru gusturile fiecăruia. Povestea noastră a început în anul 2007, când ne-am  propus să eliminăm clișeele şi să oferim personalitate fiecărei lucrări. Realizăm doar mobilier personalizat, plasând în centrul activităţii noastre clientul şi ideea de creaţie, diversitate, bun gust.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de încrederea voastră și am crescut alături de voi, inspirându-ne să creăm modele care reflectă viziunea, gusturile și modul de viață al fiecăruia dintre voi. Ne bucurăm când reușim să aducem zâmbetul pe fața clienților,  care spun de fiecare dată când terminăm de montat produsele de mobilier că și-au împlinit un vis.

Ne propunem să vă oferim, mereu, produse și servicii la cele mai înalte standarde. În acest fel putem să amenajăm cum se cuvine locul în care petreceți clipe memorabile alături de cei dragi. Totul este planificat în cele mai mici detalii, de la design până la culoare. Fiecare proiect este personalizat și adaptat dorințelor clienților. 

Echipa noastră de design vă oferă sfaturi în ceea ce privește compoziția mobilierului, dispunerea acestuia în încăpere, alegerea materialelor, culorilor şi feroneriei, astfel încât acestea să corespundă preferinţelor voastre şi arhitecturii spaţiului.