Avantajele tapițeriilor custom-made

Avantajele tapițeriilor custom-made, Insidecor

Tapițarea unei piese de mobilier necesită atenție la detalii si poate fi realizata doar de profesioniști.

Asemenea mobilierului, tapițeria este disponibilă in diferite stiluri si varietăți.

Din multitudinea de texturi, modele și culori, există, fără îndoială, o culoare și un stil care se vor potrivi cu designul general al casei tale.

Alegerea tapițeriei poate fi o ocazie excelență de a-ți exprimă personalitatea: fie că alegi culori vii sau modele îndrăznețe care să atragă atenția oaspeților sau ceva neutru și liniștitor va fi perfect pentru decorul casei tale!

În plus, prin tapițarea unei piese de mobilier, ai posibilitatea de a crea o piesă unică, pe care nu o mai regăsești la altcineva.

În alegerea unui material pentru tapițerie, sunt câteva aspecte foarte importante de care ar trebui să ții cont. Mai întâi, se verifică rezistență la abraziune care se referă la rezistență țesăturii în procesul de frecare repetată cu alte materiale. Valoarea trebuie să fie mai mare de 15.000 cicluri pentru uz rezidențial.

Materialele țesute sunt mult mai rezistente decât cele imprimate.

Majoritatea materialelor folosite în prezent pentru tapițerii sunt waterproof și pot fi curățate cu ușurință. Cea mai rezistentă țesătură este microfibra, care este fabricată din polyester.

În concluzie, o piesă de mobilier tapițată adaugă personalitate spațiului în care este amplasată și îți oferă confortul de care ai nevoie.

Înainte de a face o alegere, este bine să te gândești ce fel de atmosferă vrei să creezi și ce stil vrei să predomine.

Te așteptăm în cele 2 showroom-uri INSIDECOR (Bulevardul Liviu Rebreanu 177, Str. Ion Ionescu de la Brad), pentru a vedea întreaga noastră ofertă.

Spor la cumpărături!

 

SHOWROOM-URI INSIDECOR

(Str. I.I. de la Brad, nr.1)
 
(Bulevardul Liviu Rebreanu 177)
 
(Str. Ardealului, nr. 70)
Contactează-ne!
Showroom Lipovei Insidecor Timișoara
Showroom Rebreanu Insidecor Timișoara
Showroom Alfa Insidecor Timișoara
Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.