Mărcile NEFF și BOSCH în bucătăriile la comandă Insidecor

Mărcile NEFF și BOSCH în bucătăriile la comandă Insidecor

Insidecor realizează mobilier la comandă pentru timișoreni din anul 2007.

În cei 14 ani, am modernizat constant linia de producție, am oferit clienților noștri acces la cele mai bune materiale și sisteme pentru mobilier, disponibile pe piață din România.

Bucătăria în sine este o necesitate, un spațiu destinat preparării hranei. Dar, dincolo de acest rol, bucătăria a fost dintotdeauna locul în care familia și prietenii se reunesc. Prin urmare, când ai nevoie de un spațiu care să îndeplinească două funcții atât de importante, amenajarea bucătăriei este un pas foarte important pentru orice locuința.

Mobilierul trebuie să reflecte personalitatea celor care o vor folosi, iar electrocasnicele sunt indispensabile. Din dorința de a oferi clienților soluții complete, am ales să colaborăm cu producători de aparatură electrocasnică premium. Putem enumeră câțiva dintre ei: SMEG, FRANKE, BLANCO, FALMEC, ELICA, iar cele mai recente branduri de electrocasnice adăugate pe lista noastră sunt BOSCH și NEFF.

Asemenea bucătăriilor produse de INSIDECOR, electrocasnicele marca NEFF și BOSCH sunt concepute pentru a oferi pasionaților de gătit experiențe pline de satisfacții. Cu funcții pe care nu le veți găsi în altă parte, gama de electrocasnice NEFF anticipează nevoile consumatorilor cu soluții inteligente și încântătoare.  Astfel, orele petrecute în bucătărie, alături de familie, vor deveni momente unice.

Cu sfaturile specialiștilor noștri, te vei bucură de o bucătărie frumoasă și echipată adecvat, în acord cu cerințele stilului tău de viață.