Blatul de corian, trăsătură a stilul contemporan

Blatul de corian, trăsătură a stilul contemporan

De ce alegem blatul de corian pentru bucătăriile Insidecor?

Uneori alegerea este pur subiectivă, dar de cele mai multe ori avem motive întemeiate.

Blatul de corian este o trăsătură specifică a stilului contemporan care se bazează pe finisaje albe, ușor lucioase și pe forme inspirate din natură.

Regăsim blatul de corian la mobilele de bucătărie, și nu numai, structurate în stilul contemporan, pe care adesea îl adoptăm în creațiile noastre, deoarece îmbină elementele la modă cu obiectele cu care noi suntem familiarizați.

Atunci când vine vorba de alegerea blatului pentru mobila de bucătărie suntem extrem de atenți. Aici se așază alimentele, lichidele și unele obiecte din bucătărie și casă și tocmai de aceea, blatul trebuie să fie rezistent, igienic, ușor de întreținut și estetic. Astfel că, blatul de corian are toate aceste caracteristici plus multe altele. Materialele din compoziție sunt un amestec de minerale naturale și rășini acrilice, solide, pentru ca blatul să fie unul rezistent și durabil.

Datorită structurii neporoase care nu permite infiltrarea lichidelor în structura materialului, germenii și bacteriile stau departe de blat, astfel igiena se păstrează, iar mediul din bucătărie este unul sănătos. Ba mai mult, blatul de corian este ușor de întreținut datorită suprafeței netede care necesită efort minim de întreținere – lustruit la doar la anumite intervale de timp.

Design-ul modern al blatului oferă mobilei de bucătărie o notă de rafinament, dând senzația de acasă și comoditate ori de câte ori vii în bucătărie. După cum am specificat mai sus, alegerea blatul de corian atrage după sine și alte beneficii.

De pildă, poți alege dintr-o gamă largă de culori, culoarea favorită pentru bucătăria ta sau poți crea design-ul propriu, pentru că, spre deosebire de granit, faianță sau marmură, din acest material se pot crea și modela design-uri diferite, unice.

Credem că blatul de corian este o alegere bună pentru creațiile noastre pentru că este rezistent, estetic și, datorită materialului, ajută la păstrarea igienei în bucătărie.

Ne plac aceste combinații unde utilul cu plăcutul se completează atât de frumos. Vouă?

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.