Combinații de culori la tine în living

Combinații de culori la tine în living

Livingul se presupune a fi cea mai mare încăpere din casa ta, iar amenajarea lui necesită o atenție sporită. Culoarea pereților sau a mobilieruluiparchetul folosit, elementele de decor, toate adunate creează povestea livingului tău.

Săptămâna aceasta, Insidecor, îți propune trei combinații de culori care se potrivesc perfect în livingul tău.

Living alb/negru

Nonculorile alb și negru sunt mereu potrivite în toate amenajările interioare. Dacă spațiul tău are ferestre mari, prin care intră multă lumină, poți vopsi pereții în negru și să scoți în evidență acest design cu un mobilier la comandă alb care să întrețină atmosfera camerei. Combinația celor două nuanțe mențin un ambient clasic și relaxant. Totodată, poți folosi orice element de detaliu care să completeze perfect spațiul, precum texturi de lemn, o canapea monocromă, oglinzi mari sau o măsuță de cafea în nuanțele mobilierului.

Living alb + o culoare stridentă

Știm că albul oferă o atmosferă liniștitoare și caldă. Însă, când adaugi unui mobilier monocrom o pată de culoare, redai viață întregii camere. Această nuanță poate fi de la verde pal la roz ciclam, în funcție de curajul tău. Bineînțeles, acest detaliu trebuie măsurat foarte bine în funcție de restul pieselor de mobilier. Consultanții Insidecor propun ca maxim 30% din mobilier să fie colorat, pe când restul de 70% să fie nuanța monocromă inițială, astfel existând un echilibru cromatic cu stil.

Living pastelat, în culori plăcute

Dacă îți plac nuanțele pastelate, un living care le combină e soluția ideală pentru tine. Știm că rozul prăfuitalbastrul pal sau chiar verdele șters sunt culori plăcute și liniștitoare care îți creează un ambient primitor și te relaxează. Această combinație, între nuanțe pale este potrivită oricărui design, de la vintage la minimalist. Nu poți da greș cu această amenajare, fiind atât de simplă și pe gustul tuturor.

Livingul tău merită o renovare, iar Insidecor este aici pentru tine. Începe amenajarea casei tale cu o vizită în showroomurile noastre din Timișoara și mobilierul tău la comandă va începe să prindă contur.

Mobilă la comandă Timișoara