O bucătărie modernă, atât de ușor cu Insidecor

O bucătărie modernă, atât de ușor cu Insidecor

Și tu meriți o bucătărie modernă! Insidecor îți propune câteva idei de tipul tips&tricks pentru ca bucătăria ta obișnuită să se transforme într-o bucătărie de actualitate.

În ziua de azi o bucătărie modernă înseamnă mai mult decât electrocasnice de ultimă oră și tot felul de ustensile care îți pregătesc mâncarea aproape singure. Înseamnă un design inovator, o amenajare propice gătitului și, cel mai important, spațiul trebuie să reprezinte personalitatea bucătarului.

Electrocasnicele încorporate în mobilier

Pentru ca totul să fie liniarsimplu și compactelectrocasnicele trebuie să fie încorporate în mobilierul tău din bucătărie. Inspirată din designul minimalist, cu cât este mai simplă și lipsită de detalii, bucătăria Insidecor va menține o notă classy perfectă stilului tău. Mobila făcută la comandă oferă posibilitatea încorporării frigiderului, mașinii de spălat vase sau chiar cuptorului electric într-un corp de mobilier creat după măsurătorile proprii.

Blat termorezistent

Pentru ca bucătăria ta să fie cât mai utilă, trebuie să conțină un blat termorezistent care să satisfacă orice necesitate, când vine vorba de gătit. Este o variantă avantajoasă atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere estetic. Un blat termorezistent îți va face experiența de maestru bucătar mai simplă, deoarece este extrem de rezistent la zgârieturi, temperaturi mari și impact. Totodată, orice stil poate fi completat de blatul Insidecor, fiind disponibil în numeroase culori și texturi. O bucătărie modernă are nevoie de un blat modern care să avantajeze încăperea.

Spațiu de depozitare ingenios

Chiar dacă nu beneficiezi de un spațiu generos, ingeniozitatea cu care mobilierul este făcut va ajunge să te uimească. Sertare ascunse, mese ce devin piese integrate, corpuri suprapuse și multe alte idei îți transformă bucătăria micuță într-una perfect utilată. O bucătărie curată, ordonată, cu fiecare lucru la locul lui nu mai este doar un vis, dacă alegi bucătăria Insidecor.

Consultanții noștri îți pun la dispoziție planuri personalizate cu care îți poți crea bucătăria perfectă. Pentru că da! Și tu meriți o bucătărie modernă în care să gătești cele mai bune bucate învățate de la mama. Te așteptăm în showroomurile din Timișoara pentru a începe renovarea casei tale!