Tendințele toamnei în designul interior

Tendințele toamnei în designul interior

Vara își iese ușor, ușor din drepturi și vremea de afară ne va împinge să petrecem tot mai mult timp în casă. De aceea, toamna este anotimpul perfect în care avem mai mult timp pentru amenajări noi și creative, care ne vor bucura în fiecare zi ploioasă care urmează. Insidecor vine cu idei de tipul tips&tricks pentru amenajarea casei în anotimpul rece și morocănos. Chiar dacă vremea va fi mohorâtă, casa ta poate reda o atmosferă veselă și cozy.

Culori neutre într-un design vintage

Dacă ești un fan al nuanțelor neutre și al designului simplu, sezonul acesta este potrivit pentru tine și amenajarea ta. Alege să combini tonuri de albastru, maro sau galben pal cu un design vintage al mobilierului tău și vei avea un ambient relaxant, specific toamnei. Totodată, poți să folosești elemente naturale în amenajarea ta precum: lemn, granit, piatră, pentru a cuprinde esența anotimpului naturii schimbătoare.

Tapițerie din catifea și tapete florate

Chiar dacă toamna este un anotimp rece și lipsit de viață, tu îl poți transforma într-un anotimp revigorant și plin de nuanțe calde, chiar la tine acasă. Catifeaua revine în forță printre preferințele designerilor și este tot mai utilizată atât în modă, cât și în designul interior. O canapea de catifea verde împreună alături de un tapet înflorat îți va face livingul plin de viață și îți va înveseli fiecare zi. Consultanții Insidecor îți vor îmbina materialele și culorile pentru a întregi un tablou multicolor de toamnă.

Plante verzi

Pentru că afară totul e maro sau gri, pata de culoare veselă trebuie să fie în casa noastră. O putem obține folosind plante cât mai mari și cât mai verzi. Pe lângă aspectul plăcut, plantele reduc nivelul de stres și de anxietate, astfel productivitatea proprie va crește și te vei putea bucura de creativitate în tot ceea ce faci zilnic.

Insidecor știe cum să aducă bucuria toamnei la tine în casă, lăsând la ușă melancolia anotimpului. Alege să începi o renovare și un mobilier la comandă cu prietenii tăi de la Insidecor.