Dăruiește o șansă. Licitați pentru o masă, iar noi donăm suma adunată la neonatologia de la Louis Țurcanu

Crăciunul este cu siguranță una dintre cele mai frumoase perioade din an. Însă pe lângă că ne oferă prilejul de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi, de a ne bucura de o sărbătoare frumoasă, aceasta lună ne face să ne îndreptăm gândurile către ceilalți, către familie, către prieteni, către cei care nu sunt la fel de fericiți ca noi și către metodele prin care îi putem ajuta.

Astfel, echipa Insidecor lucrează anul acesta și pentru copiii de la Spitalul Louis Țurcanu, proiectând și realizând măsuțe care vor fi scoase la licitație, banii adunați urmând să fie donați unei secții din cadrul acestuia, secția de Neonatologie. Hai să dăruim împreună o șansă copiilor care au nevoie de ea!

Scoatem la licitație patru măsuțe, iar prima dintre ele este realizată din sticlă securizată și lemn. Pentru o achiziționa trebuie să lăsați un comentariu în care să ne spuneți prețul pe care-l oferiți. Licitația se încheie în 20 ianuarie și începe de la 400 lei. Campania se desfășoară pe pagina de Facebook Insidecor! (pentru a licita măsuța 1, vă rugăm accesați https://bit.ly/2rrKuks).

  Vom reveni săptămânal cu noi produse care pot fi licitate!