Importanța accesoriilor de calitate pentru mobilierul cu personalitate

Importanța accesoriilor de calitate pentru mobilierul cu personalitate

Pe lângă nevoia de idei creative în alegerea stilului și a tipului de piese de mobilier, un design de calitate presupune utilizarea unor accesorii de calitate care nu doar că oferă un plus de valoare, dar prelungesc viața obiectelor de mobilier.

Fie că vorbim de încăperi perfect construite sau de spații cu arhitectură neconvențională sau atipică, designerii și meșterii noștri găsesc întotdeauna soluții creative, astfel încât voi să vă puteți bucura de toate colțurile caselor voastre și să le folosiți constructiv.

Așadar, în funcție de configurația spațiului şi de compoziția aleasă, putem opta pentru balamale aplicate, balamale încadrate, balamale pentru corpurile de colţ, balamale cu deschidere largă pentru sertare interioare sau chiar balamale pentru corpuri poziționate în anumite unghiuri. Pentru toate acestea, noi utilizăm și recomandăm produsele Blum, datorită încrederii pe termen lung pe care am dobândit-o în cei 10 ani de activitate.

Atunci când concepem obiectele de mobilier, suntem întotdeauna atenți la cele mai mici detalii. De exemplu, atunci când vine vorba de bucătării, noi recomandăm picioare de 100mm, 120mm sau 150mm, reglabile pe înălțime. În funcție de materialul lor se folosește sau nu soclu. Am ales să folosim picioare înalte la bucătării, pentru a facilita curățarea zonei de sub mobilier. În schimb, dacă vine vorba de baie, recomandăm picioare metalice sau de lemn, iar în ceea ce privește celelalte încăperi, folosim de la 17mm până la 200mm sau mai mult, în funcție de preferințele clienților. De asemenea, nu recomandăm amplasarea corpurilor fără picioare pe podea. Acest lucru îngreunează reglarea frontului, iar în timp acesta ajunge să se descentreze dacă nu e reglat corespunzător.

În ceea ce privește sistemele de ridicare a fronturilor, pentru bucătării recomandăm Aventosuri, pentru că obiecte de mobilier de acolo sunt folosite zilnic. În schimb în living, dressing și holuri recomandăm huwil duo, pentru că nu sunt la fel de solicitate.

În ceea ce privește sertarele, recomandăm gliserele pe sine sau pe role de la Blum sau Hafele. Pentru bucătarii, recomandam tandembox-uri sau legrabox-uri susținând o încărcătura mai mare. De asemenea, tot aici putem folosi space corner pentru sertarele pe colt, un sistem foarte util in bucătarii. Pentru celelalte încăperi, recomandam metabox-uri, tandem-uri sau FGV-uri. În funcție de preferințele clientului, sertarele pot avem compartimentări specifice fiecărei încăperi – suport pentru farfurii, compartimentare pentru tacâmuri sau compartimentări pentru produsele cosmetice.

Bucătăriile sunt mereu un spațiu unde ne lăsăm creativitate să zboare și împreună cu voi alegem cele mai potrivite sisteme pentru spațiul de care dispuneți. În funcție de compoziția din încăpere și de nevoile pe care le aveți putem recomanda diferite sisteme de depozitare: coș jolly, coloana extractibilă, coș rotativ sau semiluna și multe altele.

Tot în încăperea cu delicii putem folosi fie mânerele clasice, aplicate pe front, fie profile gola pentru un aspect modern. Acest tip de profil aduce un aer futurist mobilierului, corpurile neavând mâner propriu-zis, ci se deschid trăgând de front.

Referitor la mânerele clasice, acestea pot avea diferite forme, culori sau dimensiuni și pot fi din lemn, aluminiu sau metal cu sau fără inserții de porțelan. Butonii nu trebuie omişi nici ei, mai ales că pe lângă cei din porțelan sau metal, folosiți cu precădere în bucătăriile clasice, mai există şi butoni din cauciuc sub formă de fluturi, flori sau animale, ideale pentru camera celui mic.

Totodată, în cele mai funcționale holuri, se vor regăsi cu siguranță corpuri cu sisteme de pantofar cu un rând, două sau trei. În dressing-urile cochete vor fi lifturi de haine, suporturi de pantaloni și cravate, iar în cele mai odihnitoare dormitoare se vor afla somiere rabatabile care asigură foarte mult spațiu de depozitare.

Prin urmare, mereu atenți la dorințele și nevoile voastre, analizăm toate detaliile în așa fel încât atunci când vă dăm obiectele de mobilier în folosință să ne asigurăm că veți avea parte de locuințele la care ați visat, care nu doar că vă fac să vă simțiți acasă, dar vă oferă și tot confortul de care aveți nevoie. 

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.