Începe anul cu un mobilier nou, te ajutăm noi reducând prețurile la produsele Insidecor

Începe anul cu un mobilier nou, te ajutăm noi reducând prețurile la produsele Insidecor

La finele unei zile de muncă, “acasă” este cuvântul care ne face fericiți pe majoritatea dintre noi, astfel că locuința în care ne petrecem clipe speciale alături de familie sau prieteni și chiar și singuri, trebuie să fie o oază de relaxare și, indiferent de încăpere, trebuie să ne reflecte gustul și personalitatea.

Astfel, la sfârșitul oricărei zile, putem ajunge înapoi în locul nostru special, aranjat conform dorințelor. Pentru a vă fi alături în aceste momente am redus prețurile la mobilierul din Centru Comercial Alfa și din centrul comercial Kapa.

Începutul de an este momentul rezoluțiilor și schimbărilor, așa că puteți începe cu spațiul în care vă simțiți cel mai confortabil, pe care îl puteți redecora cu stil, rafinament și eleganță, pentru a putea începe cum se cuvine anul 2019.

Puteți să îi dați o notă aparte bucătăriei cu mobilierul cu blat și chiuvetă de corian. Mobilierul este modern și jucăuș, cu culori în trend, accentuate de culori vesele. Are fronturi 3D din MDF vopsit și insulă, fiind soluția ideală pentru o încăpere open-space.

Dacă stilul clasic este pe gustul vostru, aveți acum o super reducere la mobilierul de bucătărie cu fronturi din MDF înfoliat cu un design care nu va ieși niciodată din trend datorită culorilor versatile, cu corpuri deschise ce creează spațiu și luminozitate, în timp ce blatul de culoarea lemnului dă un plus de eleganță oricărei bucătării.

Mobilierul în culori deschise, accentuate cu culori pastel, va da mereu o notă calmă și relaxantă oricărei bucătării, în care puteți pregăti cele mai bune preparate, alături de membrii familiei. Mobilierul cu fronturi din lemn masiv este pregătit să facă față celor mai exigente așteptări. Cu o reducere de preț consistentă, puteți să vă redecorați bucătăria cu mobilierul ce îmbină perfect stilul rustic cu elemente clasice.

Pentru un spațiu mic, mobilierul de bucătărie simplu și elegant este soluția perfectă. În culori simple, cu accente puternice, spații atent amenajate pentru depozitare și accesorii de calitate, bucătăria din imagine este gata să vă ofere cele mai delicioase momente.

Cu un superpreț, puteți redecora o cameră de tineret simplă și elegantă. Mobilierul în două culori oferă camerei un aer proaspăt și spații de depozitare atent compartimentate pentru orice fel de nevoi. Biroul reprezintă un spațiu de studiu retras, în timp ce polițele suspendate pot fi folosite atât pentru utilitate cât și pentru elemente decorative deosebite.

Vom adăuga săptămânal noi produse care fac parte din #iarnareducerilor. Rămâneți cu ochii pe noi!

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.