Design romantic pentru bucătărie

Design romantic pentru bucătărie

Rozul poate fi o alegere neconvențională pentru o bucătărie, dar poate fi alegerea perfectă pentru un design romantic.

Stilul romantic, în amenajarea interioară, este unul elegant, nu foarte încărcat, ce dă o stare de comfort și liniște, un aer curat și sentimentul unui spațiu deschis.

Din punct de vedere cromatic, folosirea nuanțelor aprinse și calde, oferă un plus de naturalețe și înviorează întreaga încăpere, degajând astfel o atmosferă primăvăratică. La această imagine se adaugă o intensă lumină naturală căreia îi este permisă pătrunderea în interior cu ajutorul unei perdele fine, imaculate.

Texturile romantice pot fi integrate în orice tip de de design interior. De exemplu, un stil modern, shabby chic, tradițional sau orice alt stil de decor poate fi romantic. Alegeți o temă de design care să funcționeze cu decorul întregii case. Dacă stilul este, de exemplu, rustic, modern sau scandinav, dulapurile și alte elemente principale ale bucătăriei ar trebui să urmeze exemplul pentru tema designului tău.

Stilul romantic este menit să  încălzească atât interiorul cât și exteriorul, motiv pentru care culoarea este un factor important în proiectarea unei bucătării romantice. Majoritatea oamenilor asociază anumite culori cu romantismul, iar pentru bucătărie, tonurile calde sunt cheia. Alb cald sau cremos, beiges, albastru, galben, verde și gri. Sau, pentru un aspect romantic mai vibrant, poate preferați să luminați camera folosind nuanțe mai strălucitoare de roz sau roșu. Țineți minte, ambianța este ideea din spatele romantismului. 

De obicei, nuanțele de roz, alături de motivele florale sunt asociate cu cuvântul romantic, existând mai multe modalități de a interpreta aceste elemente de design pentru a păstra acest stil modern și proaspăt.

Puteți experimenta, de fapt, orice. Creativitatea este cuvântul  cheie în realizarea stilului la care visați.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.