Living minimalist pentru relaxare, Insidecor

Living minimalist pentru relaxare, Insidecor, Sufragerie modernă, Insidecor Timișoara

Camera de zi este nucleul oricărei case. Nu este doar un spațiu de relaxare care îi întâmpină pe vizitatori, ci și locul în care petreci cel mai mult timp. Așa încât camera de zi este, de obicei, prima încăpere pe care o văd oaspeții, ar trebui să fie un loc care să reflecte stilul tău. Cele mai populare stiluri de decorare sunt contemporan, tradițional, tranzițional, romantic și modern.

În ultimii ani, mobilierul cu accente moderne, minimale este tot mai căutat, iar principalul motiv pentru o astfel de alegere a fost crearea iluziei unui spațiu mai mare. Proiectarea camerei în stil minimalist atrage după sine pătrunderea luminii naturale într-un mod mult mai eficient, astfel fiind creată impresia de curățenie și aerisire. Camera de zi poate deveni un mediu de muncă relaxant în care ochii nu sunt suprasolicitați de lumina artificială.

Tonurile neutre ale mobilierului dau un plus de prospețime camerei, iar cu ajutorul corpurilor suspendate obțineți spațiu suplimentar pentru depozitare, fără a încărca prea mult încăperea.

Dacă amestecați prea multe texturi, materiale și suprafețe de culori diferite, va apărea iluzia de încăpere mult prea încărcată, atât estetic, cât și fizic. Dacă există o bază albă, atunci optați pentru bej, tonuri de gri sau orice culori pe care le-ați vedea împreună în natură. În general, culorile care se îmbină bine sunt cele complementare.

Camerele spațioase care combină culorile pastelate cu liniile fine, dar bine definite sunt caracteristice multor interioare în stil minimalist. Se folosesc doar mobilierul și accesoriile necesare pentru a asigura confortul acelei camere. Abundența de lumină naturală completează atmosfera spațiului, ajutându-l să devină cald și confortabil.

De asemenea, puteți adăuga diverse piese decorative care să fie în ton cu mobilierul camerei de zi pentru a-i aduce un plus de eleganță și un aer sofisticat, dar ideal ar fi să rămâneți la strictul necesar, alegând doar câteva obiecte care vă sunt foarte dragi. 

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.