Mobilier baie Insidecor

Mobilier baie Insidecor

Într-un sediu de birouri există mai multe spații comune care trebuie să arate impecabil. Pe lângă lobby, sala de mese, birouri și locuri de relaxare, baia reprezintă un loc extrem de important, fiind ca o carte de vizită a companiei. 

Noi vă propunem un mobilier potrivit pentru o baie chic, cu un look nou și proaspăt,  perfect încorporat în incinta unei companii. Mobilierul nostru pentru baie este conceput din lemn masiv corian cu plăci de mdf vopsite. Materialele folosite sunt bine alese pentru un mobilier de baie, lemnul masiv corian fiind foarte dur, omogen, nu putrezește și nu se exfoliază. Totodată, plăcile din corian sunt ușor de întreținut și îngrijit cu substanțe chimice speciale folosite în curățire.

Design-ul interior relaxant și plăcut este necesar într-o baie, de aceea mobilierul nostru se potrivește la fix. Minimalismul al chiuvetelor, oglinzile mari care redau spațiu în plus și detalile de lemn întregesc un tablou relaxant, simplu și modern. Nuanțele de crem și maro combinate cu alb accentuează sentimentul de  simplu și cald, un tot unitar plăcut vizual.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.