Mobilierul tău preferat, acum online, în siguranță

Masă living albă Insidecor Timisoara

Suntem martorii unui început de primăvara nu exact așa cum ne-am fi așteptat sau dorit. Suntem nevoiți să ne petrecem aproape tot timpul în casă, și de fapt, în contextul dat, asta este exact ce trebuie făcut. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, a familiei și a celor dragi, iar pentru asta, să stăm în casă e tot ce putem face. Ei bine, aproape tot ce putem face.  

Dacă îți doreai să-ți reamenajezi locuința, probabil acesta este cel mai potrivit moment în care poți face asta. Având în vedere că stai mult în casă, iar în perioada asta nu ești copleșit de liste cu activități de bifat, poți să te folosești de asta și să fii și practic în același timp. Și toate astea din fața laptopului, în livingul tău, în siguranță.

Bineînțeles că și noi tratăm siguranța cu foarte multă seriozitate, așa că ne-am gândit la ceva ce putem face pentru a putea livra în continuare și la timp comanda pentru mobilierul de care ai nevoie pentru a-ti crea spațiul potrivit personalității tale. Astfel, încercăm să ne mutăm pe cât posibil în online, oferindu-ți în continuare răspunsuri de care ai nevoie și mai mult de atât, vom muta și prima parte a reamenajării locuințelor, ofertarea Insidecor

Pentru a face acest lucru posibil, primul pas va consta într-un e-mail, la adresa office@insidecor.ro. Mai precis, tu ne vei trimite primele detalii (măsurătorile încăperii + câteva poze), împreună cu numărul de telefon, pentru ca noi să ne putem face o idee despre ce ai nevoie și să venim în întâmpinarea ta cu soluție și ofertă. Iar apoi vom putea trece la pasul următor, execuția. 

Am format o echipă care îți îndeplinește visurile în materie de design interior, luând în considerare atenția la detalii, determinarea și pasiunea fiecăruia. Iar acum, în vremuri incerte, ne asigurăm că putem continua ce am început în condiții sigure, căutând cele mai bune variante.

De ce sa nu te bucuri și să profiți de perioada asta?

E momentul să te gândești cum vrei sa îți arate locuința, ce culori vor avea camerele, ce stil abordezi și ce materiale vei folosi. Detaliile sunt foarte importante, dacă vrei ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor. Vrei un mobilier minimalist? Bucătăria va fi vintage sau modernă? Camera va fi albă? Sau gri. Sau mai bine colorată.

După cum spuneam, comenzile din această perioadă nu au întârzieri, iar noi ne asigurăm că angajații iau toate măsurile de precauție necesare. 

Găsește-ți activități pozitive și productive. Așa timpul va trece mai repede, iar la final tu vei fi cel mulțumit.

Insidecor, din interiorul casei tale!