O pată de culoare la tine în bucătărie

O pată de culoare la tine în bucătărie

Fiecare culoare are aportul ei în orice amenajare. Ea îți descrie starea de spirit, perspectiva și modul unic de design. În funcție de preferințele proprii, alege o culoare care în primul rând te satisface pe tine. Până la urmă e bucătăria ta specială, nu?! Poți alege din atât de multe culori care au o semnficație proprie și te poți lăsa purtat de val, când vine vorba de mixul dintre ele.

Săptămâna aceasta îți prezentăm trei nuanțe vesele care se încadrează perfect în bucătăria ta. Știm că unicitatea e cea mai importantă pentru tine, iar Insidecor propune culorile albastrugalben și verde pentru corpurile tale de bucătărie. Astfel, surprindem trei elemente importante: soarele, marea și natura, vitale în amenajările moderne.

Alege în amenajările tale culoarea oceanului sau a cerului însorit și te vei bucura în fiecare zi de o atmosferă relaxantă, de vacanță chiar la tine în bucătărie. O pată de culoare este mereu binevenită și pentru a evidenția celelalte piese de mobilier care pot fi orice nuanță neutră.

Galbenul soarelui

Bucătăriile cu accente de galben aduc buna dispoziție și o doză de energie. Folosind o culoare caldă și excentrică vei prinde în fiecare zi curaj și inițiativă. Consultanții Insidecor știu exact cum să balanseze galbenul cu o altă nuanță de gri sau alb pentru a forma un mobilier echilibrat cromatic, dar cu o notă de unicitate și bun gust.

Nuanțele de verde

Dacă îți dorești să fii mai aproape de natură sau pur și simplu ai o slăbiciune pentru culoarea verde, Insidecor îți poate crea mobilierul perfect în această nuanță. Verdele te va duce în fiecare dimineață cu gândul la relaxarea dintr-o excursie sau îți va oferi energia necesară unei expediții pe munte. Alege cu încredere această culoare pentru un mobilier revigorant, modern și „viu”,

Fii curajos și adu în amenajările tale idei îndrăznețe care să îți încânte fiecare zi. Joacă-te cu designul și culorile mobilierului tău.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.