Sfaturi pentru un living cu adevărat relaxant

Sfaturi pentru un living cu adevărat relaxant

Casele noastre sunt, în general, adevărate oaze de relaxare. Living-ul, însă, cu atât mai mult. Aici e locul în care ne destindem cu o carte bună sau răsfoim revista preferată, aici vizionăm serialele cele mai îndrăgite, aici ne primim prietenii la povești și seri de ținut minte.

Așadar, care sunt lucrurile de care ar trebui să ținem cont atunci când dorim să amenajăm sau să redecorăm această cameră?

  • Culoarea. Desigur că albul este considerat ca fiind cea mai odihnitoare culoare. Pe lângă asta, va fi cu siguranță mereu în topul tendințelor. Timpul a dovedit asta. Desigur, nici culorile calde nu sunt de ignorat, ele fiind folosite tocmai pentru abilitatea lor de a induce o stare de calm.
  • Mobilierul. Dintr-o sufragerie cu adevărat relaxantă nu ar trebui să lipsească o bibliotecă pe care să o umpleți cu cărțile pe care le citiți cu plăcere. Tot aici trebuie să se regăsească și un loc special dedicat divertismentului (televizor, jocuri). De asemenea, în sufrageria încăpătoare, se potrivește de minune o masă la care să cinați alături de cei
  • Pereți. Culoarea pereților poate schimba total atmosfera dintr-o încăpere. Recomandarea noastră este să optați pentru nuanțe de verde, bej sau alb și să păstrați tonuri naturale. Culorile aprinse tind să energizeze, iar scopul nostru este exact efectul opus.
  • Texturi. Fie că vorbim de pături, perne, covoare, toate trebuie să inducă o stare de bine, iar cu cât ele sunt mai pufoase și mai delicate, cu atât acest lucru se va întâmpla mai repede.

Toate acestea pot fi completate de detalii care țin de personalitatea voastră, fie că este vorba de flori, lămpi colorate, fotografii sau opere de artă. Alegeți cu atenție lucrurile care vă vor face să vă simțiți acasă.