10 ani, 3 showroom-uri, mii de motive să continuăm

10 ani, 3 showroom-uri, mii de motive să continuăm

Totul a început acum 10 ani, de la un simplu vis: acela de a crea mobilier pentru locuințe parcă scoase din reviste. Asta a însemnat materiale de calitate, furnizori de încredere, design care să reflecte personalitatea cumpărătorului, dar și tendințele în domeniu, execuție perfectă. Toate acestea, împreună cu încrederea pe care voi ne-o acordați, ne-au ajutat să deschidem cel de-al treilea showroom marca Insidecor.

Compania noastră a pornit de la ideea de a vă arăta beneficiile mobilierul la comandă, realizat la cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare dintre cele peste 4000 de proiecte au primit câte o bucățică din personalitatea clienților. Rezultatul? Spații moderne, atent decorate, utile, unde vă e mai mare dragul să petreceți clipe alături de oamenii dragi vouă, să vă relaxați și regăsiți, să creați amintiri pe care le veți ține minte toată viața.

În cei peste 10 ani de activitate, ne-am bucurat de tot mai mulți oameni care au crezut în noi și care ne-au susținut, unii dintre ei ajungând să facă parte din echipă. Insidecor înseamnă oameni pasionați, plini de viață, dinamici, mereu dornici să încerce și să învețe, aceasta se implică în fiecare etapă din procesul de producție, pentru ca rezultatul să fie întotdeauna pe măsura așteptărilor, dacă nu chiar peste.  

Tot acest timp și miile de proiecte ne-au confirmat încrederea pe care ne-o acordați, fie în calitate de clienți, fie în calitate de furnizori de materiale, accesorii sau servicii. Alături de ei am dat startul acestui nou început: cel de-al treilea showroom. Aici puteți descoperi idei creative de amenajare a locuinței și de a admira noi materiale și tehnologii folosite în realizarea mobilierului la comandă. Acesta este un nou spațiu în care clienții pot avea parte și de consultanță pe baza programărilor realizate în prealabil la 0747 010 206 sau la 0726 392 537. Acesta este deschis de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00 și sâmbăta între orele 9.00 – 14.00.

Primii pași spre acest nou drum au fost mai ușor de realizat datorită Făuritorilor de aminitiri și Timeei care ne-a îndulcit seara cu produse delicioase.