Tipuri de blat, pentru bucătăria ta la comandă

Tipuri de blat

Bucătăria este cea mai importantă încăpere. Este locul unde îți petreci o bună perioadă din timp și de aceea este absolut necesar să te simți cât se poate de confortabil când gătești, iei prânzul sau pur și simplu stai la o cafea cu persoanele dragi. 

Mobilierul la comandă îți oferă avantajul de a-ți crea bucătăria perfectă cu materiale avantajoase pentru tine. Noi îți propunem câteva tipuri de blaturi pe care le poți folosi în conceperea unei bucătării utile și unice, cu un aspect plăcut. 

Primul tip de blat este cel termorezistent. Este cel mai des folosit tip de blat și cel mai avantajos din punct de vedere financiar. Avantajele cele mai importante al acestui model sunt rezistența sporită la impact sau la zgârieturi. Se poate integra foarte bine într-o bucătărie simplă și primitoare.

Blaturile din HPL sunt de asemenea foarte avantajoase, datorită raportului calitate/preț. Le recomandăm mereu fiind disponibile în diferite variante de grosimi, texturi și culori. Plăcile HPL sunt extrem de folosite în cazul blaturilor cu dimensiuni atipice care cer o atenție sporită. Cu fiecare proiect ne propunem să îți asigurăm mulțumirea produsului final, iar acest tip de blat ne permite un design elegant și o bună rezistență. Principalele avantaje sunt durabilitatea la umiditate, apa fierbinte, abraziuni și raze UV. Totodată, se întreține foarte ușor cu produse de igienizare din comerț, pentru că știm cât de importantă e curățenia în bucătărie. 

Ultimul blat recomandat de echipa Insidecor este blatul din corian. Acest model este high quality din toate punctele de vedere. Este cel mai inovativ material din momentul de față, folosit în multe bucătării care urmăresc rezistența și finețea unui loc important pentru toată lumea. Cel mai important aspect la acest blat este faptul că poate fi „reparat” cu ușurință prin polizare, fapt extrem de convenabil pentru persistența în timp. Se curăță fără probleme, simplu și rapid, oferind mai mult timp pentru activitățile tale preferate. Existența blatului din corian la tine în bucătărie va reda un design curat și înviorător spațiului tău. 

Insidecor alege cele mai calitative materiale și îți dăruiește un mobilier la comandă adaptat nevoilor tale. Nu ezita să alegi blatul potrivit bucătăriei visate, deoarece acest detaliu poate face diferența dintre o bucătărie banală și bucătăria TA. Te așteptăm în showroom-urile noastre, să discutăm despre un mobilier executat cu iubire și interes.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.