mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie

Mobilă de bucătărie la comandă

🔧 Feronerie de la Blum România:
Blum este un nume cunoscut în industria mobilierului, renumit pentru calitatea și inovația produselor sale. Feroneria Blum România, folosită în această bucătărie, asigură funcționalitatea și durabilitatea sertarelor. Sertarele glisiere Antaro sunt echipate cu lonjeroane pentru a le conferi o rezistență sporită și pentru a face experiența utilizării lor mai plăcută și mai eficientă.

🗑️ Coș gunoi Häfele România:
Nimeni nu dorește să vadă gunoiul sau sacii menajeri în mijlocul bucătăriei. Pentru a păstra acest spațiu curat și ordonat, s-a ales un coș de gunoi de la Häfele România. Aceasta este o alegere practică și estetică, deoarece coșul de gunoi poate fi discret integrat în mobilierul de bucătărie, asigurându-se că nu intră în conflict cu designul modern și elegant.

🍴 Compartimentare tacâmuri:
Ordinea și organizarea sunt esențiale în bucătărie, iar o compartimentare inteligentă a tacâmurilor poate face diferența. Cu soluții bine gândite, fiecare obiect găsește locul său potrivit, facilitând accesul și reducând dezordinea. Compartimentarea tacâmurilor în această bucătărie cu finisaje moderne asigură că lingurile, furculițele și cuțitele sunt la îndemână, oricând ai nevoie de ele.

💡 Profil bandă LED @hafeleromania cu lumină caldă:
Iluminatul potrivit poate transforma complet atmosfera unei bucătării. De la iluminat funcțional în zonele de lucru la un iluminat ambiental care adaugă căldură și farmec, iluminatul joacă un rol crucial în crearea atmosferei dorite. Aici, s-a optat pentru un profil de bandă LED de la Hafele România, cu lumină caldă, care creează un ambient plăcut și reconfortant în timp ce lucrezi în bucătărie sau te relaxezi în această încăpere.

🔌 Multipriza incorporabilă Bachmann TWIST:
Într-o bucătărie modernă și funcțională, prizele sunt indispensabile pentru a alimenta electrocasnicele și dispozitivele electronice. Multipriza incorporabilă Bachmann TWIST reprezintă o soluție inteligentă pentru a evita firele încurcate și pentru a menține o estetică curată. Aceasta se integrează perfect în designul mobilierului de bucătărie, oferind acces facil la energie electrică atunci când este nevoie.

🔄 Sistem extractibil colț:
Utilizarea inteligentă a spațiului din colțurile bucătăriei este o provocare, dar cu ajutorul unui sistem extractibil special, s-a reușit optimizarea acestor zone. Astfel, ai acces ușor la toate ustensilele și vasele depozitate în colțurile bucătăriei, fără a fi nevoie să te chinui să ajungi la ele.

Acestea sunt doar câteva dintre detaliile și finisajele care fac această bucătărie să strălucească cu adevărat. Cu un design ce îmbină cu măiestrie stilul clasic și cel modern, acest spațiu devine unic și se transformă într-un loc preferat pentru a găti, a socializa și a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Bucătăria cu finisaje moderne nu numai că arată impresionant, ci oferă și funcționalitatea și ergonomia necesare pentru a transforma experiența de gătit într-un adevărat deliciu. Utilizarea materialelor de calitate și a brandurilor de renume demonstrează grija pentru fiecare detaliu și asigură durabilitatea în timp.

Dacă îți dorești să-ți transformi bucătăria într-un spațiu modern, funcțional și deosebit, această bucătărie cu finisaje moderne poate fi o sursă excelentă de inspirație. Optând pentru elemente de calitate superioară și finisaje atent alese, vei crea un colț al bucătăriei în care te vei bucura să petreci timp și vei găsi plăcere în a pregăti cele mai savuroase mâncăruri.

Cu siguranță, această bucătărie cu blatul de la Kaindl și toate finisajele sale moderne reprezintă o alegere înțeleaptă pentru oricine dorește să aducă o notă de rafinament și eleganță în casa sa. Așa că nu mai sta pe gânduri și începe transformarea bucătăriei tale

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.