Mobilă de bucătărie în stil NEOCLASIC

 

Un proiect impresionant, un alt client încântat!

Experiența noastră în proiectarea și realizarea mobilierului personalizat a ajutat un alt client să obțină cadrul stilistic dorit.

Designul clasic al acestei bucătării, cu accente moderne creează un aspect atemporal și elegant denotând o estetică sofisticată, proporții echilibrate și atenție la detalii.

Calitatea accesoriilor este importantă pentru Insidecor, de aceea colaborăm cu cei mai buni, oferind funcționalitate si rezistenta pieselor noastre.

Accesoriile Blum România, sau aparatura Franke îmbunătățesc aspectul estetic și pot asigura o funcționare optimă a mobilierului.

Mânerele, de exemplu, sunt atent alese, ca dimensiune și stil, pentru a se integra armonios în estetica generală a pieselor de mobilier.

Blatul termorezistent oferă o protecție eficientă împotriva uzurii, rezistând la temperaturi de până la 180 grade Celsius.

Propunerea pentru acest model a fost de a se realiza într-o nuanță neutră, care se potrivește cu restul compoziției, cu accente decorative, care să îmbine modernul cu tradiționalismul.

Este un stil potrivit pentru cei care caută o estetică rafinată, fără să renunțe la confort și funcționalitate.

Producător piesa de mobilier – Echipa Insidecor- Insidecor
Design interior propus de INHABIT interior design 

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.