Mobila de bucatarie gri Insidecor Timișoara
Tipuri de blat
Mobilier la comandă sau mobilă gata făcută?Bucătării frumoase Insidecor
mobila bucatarie gri Insidecor Timișoara
mobila bucatarie gri Insidecor Timișoara

BUCĂTĂRII FRUMOASE, Sofisticare și eleganță, în culori moderne

Când planificăm să reamenajăm bucătăria, important este să luăm în considerare spațiul de care dispunem, astfel încât să exploatăm fiecare loc la maximum pentru a avea suficient loc de depozitare pentru lucrurile de care avem nevoie în bucătărie.
Astfel, dacă spațiul nu este foarte generos, este indicat să optăm pentru corpuri suspendate din MDF înfoliat, pentru a putea depozita în dulăpioare vesela, condimentele sau sticlele cu bunătăți necesare pentru cele mai delicioase preparate.
Când vine vorba de design, este indicat să îmbinăm utilitatea spațiului suspendat cu elementele deschise, cu rafturi pentru a crea un loc aerisit, în același timp făcând loc și pentru câteva elemente de decor în bucătărie.

Partea inferioară a mobilierului poate avea atât dulapuri, cât și sertare bine organizate în care să găsim oricând ustensilele de care avem nevoie.

Bucătăria nu mai este doar un spațiu util, ci și unul care îndeamnă la relaxare sau socializare, astfel că mobilierul trebuie să ne reflecte și personalitatea. Pentru mobilierul prezentat, s-a ales o culoare neutră, dar puternică, ce poate fi completată subtil cu accente de culoare precum mov sau verde și chiar galben sau roșu.

Blatul termorezistent în culoarea lemnului natural este elementul central al bucătăriei și creează profunzime, în special dacă nuanța este păstrată și pentru panourile decorative de pe perete.

Eleganța mobilierului este completată de mânerele patinate, care dau mobilierului de bucătărie o notă de sofisticare creând un spațiu pretențios și deosebit, indiferent de dimensiunile încăperii.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.