Iluminatul în bucătărie, mobilă de bucătărie Insidecor
materiale pentru mobilier Insidecor
Mobila de bucatarie Insidecor Timișoara
Mobila de bucatarie Insidecor Timișoara
Mobila de bucatarie Insidecor Timișoara
Mobila de bucatarie Insidecor Timișoara

Iluminatul în bucătărie

Alegerea soluțiilor de iluminat în bucătărie este un pas foarte important în designul camerei. Iluminatul joacă un rol estetic, dar și practic. Acest aspect nu trebuie neglijat.

Planul electric se stabilește ținând cont de proiectul de mobilier, deoarece zona de gătit trebuie să beneficieze de cea mai multă lumină, iar zona de luat masa de o lumină caldă și primitoare.

Nu este nimic mai rău decât o zonă de lucru slab iluminată. Pentru blat, este recomandat iluminatul de sub corpurile suspendate printr-o banda led, iar o hota cu spoturi încorporate poate lumina zona de gătit. În felul acesta se evită umbrele, care pot apărea atunci când sursa de lumină este pe tavan.

Lumina ambientală a unei încăperi se refera la iluminatul general și este de asemenea un element cheie. Ar trebui să fie planificat în funcție de câtă lumină naturală primește încăperea, dar trebuie să asigure un nivel de lumină confortabil și uniform la orice oră.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.