Mobilă de bucătărie la comandă

Echipa noastră este entuziasmată să vă prezinte un nou proiect realizat pentru o bucătărie cu stil și personalitate. Am abordat această provocare cu pasiune și creativitate, selectând cu atenție fiecare element al mobilierului pentru a obține un rezultat final remarcabil.

Pentru fronturile bucătăriei, am ales o gamă cromatică de alb perlat de la NETT FRONT Romania. Această alegere nu numai că conferă un aspect elegant și sofisticat, dar și luminează încăperea, creând o atmosferă plăcută și primitoare. Albul perlat este un ton neutru, care se potrivește perfect în orice stil de design interior și poate fi ușor combinat cu alte culori și accesorii.

Pentru blatul bucătăriei, am optat pentru un aspect de marmură de la EGGER Group. Marmura este un material clasic și rafinat, cunoscut pentru frumusețea și durabilitatea sa. Alegerea acestui blat a adăugat o notă luxoasă și a creat un punct focal impresionant în bucătărie.

Un aspect important într-o bucătărie funcțională este accesibilitatea la sertare și compartimente. Pentru a asigura un acces ușor și lin la toate acestea, am utilizat glisierele box Antaro de la Blum România. Aceste glisiere sunt de înaltă calitate și oferă o mișcare fluentă și silențioasă, aducând un plus de confort în utilizarea mobilierului.

Pentru a completa funcționalitatea bucătăriei, am adăugat coșuri jolly cu sistem de amortizare. Acestea permit depozitarea organizată a obiectelor mici și asigură o închidere lină și silențioasă a sertarelor și ușilor. Astfel, proprietarii se pot bucura de un spațiu de lucru curat și ordonat, fără zgomote neplăcute.

În ceea ce privește aspectele tehnice și utilitare, am integrat priza Twist Bachmann 2xSchuko Bachmann Group în mobilier. Această priză oferă conectivitate electrică rapidă și sigură, permitând utilizatorilor să-și conecteze aparatele și dispozitivele electronice fără a fi nevoie să facă compromisuri în privința designului.

Pentru gestionarea eficientă a deșeurilor, am inclus un coș pentru gunoi din aluminiu cu 2 compartimente. Acest sistem permite separarea și reciclarea ușoară a deșeurilor, contribuind astfel la un mediu mai curat și sustenabil.

Un alt element util în organizarea bucătăriei este organizatorul pentru tacâmuri. Acesta permite depozitarea ordonată a tacâmurilor și altor ustensile, asigurând accesibilitate și eficiență în timpul gătitului și servirii mesei.

Iluminarea ambientală este un aspect esențial în crearea unei atmosfere plăcute și primitoare în bucătărie. Pentru a obține acest efect, am integrat o bandă LED de la Häfele România. Această bandă LED emană o lumină caldă și difuză, adăugând un farmec suplimentar spațiului și punând în evidență detaliile de design ale bucătăriei.

Nu în ultimul rând, mânerele Viefe reprezintă un detaliu subtil, dar deosebit de important în designul bucătăriei personalizate. Aceste mânere au fost alese cu atenție pentru a se potrivi perfect cu aspectul general al mobilierului și pentru a asigura o manipulare confortabilă și ușoară a ușilor și sertarelor.

În concluzie, mobila personalizată adaugă o notă de eleganță în orice încăpere. Alegerea cu atenție a materialelor, accesoriilor și soluțiilor tehnice poate transforma complet aspectul și funcționalitatea unui spațiu. Echipa noastră este dedicată creării de mobilier personalizat, care să reflecte stilul și personalitatea fiecărui client. Cu un astfel de mobilier, veți putea transforma orice încăpere într-un spațiu elegant, sofisticat și unic.

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.