mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie
mobilier bucatarie

Mobilă de bucătărie la comandă

🔰 Alegerea lemnului masiv și a nuanței deschise cu accente metalice și blat compozit:
Unul dintre primele aspecte cu care ne-am confruntat a fost alegerea materialului pentru mobilierul de bucătărie. Clienții noștri își doreau o bucătărie elegantă și durabilă, așa că am propus utilizarea lemnului masiv într-o nuanță deschisă. Această alegere a adus căldură și rafinament în întregul spațiu. Pentru un plus de modernitate, am optat pentru accente metalice subtile, care au adăugat un aspect sofisticat bucătăriei. Blatul compozit a fost o alegere inspirată, asigurând atât rezistență, cât și un aspect estetic plăcut.

💡 Tehnologie inovatoare Servo-Drive UNO pentru sertare:
Atunci când vine vorba despre funcționalitate, am vrut să ne asigurăm că sertarele bucătăriei sunt ușor de manevrat și oferă un confort sporit în utilizare. De aceea, am echipat sertarele cu feronerie de la Blum România și sisteme #Legrabox. Acest lucru a permis o mișcare ușoară și silențioasă a sertarelor, iar clienții au fost încântați de fluiditatea deschiderii și închiderii lor. Pentru a duce funcționalitatea la un alt nivel, am integrat tehnologia inovatoare Servo-Drive UNO. Astfel, o scurtă atingere a frontului este suficientă pentru ca sertarele să se deschidă automat, oferind un plus de confort și facilitând accesul rapid la obiectele depozitate.

🗂️ Soluții pentru organizare eficientă:
Una dintre provocările majore în bucătărie este menținerea ordinei și organizarea eficientă a ustensilelor și proviziilor. Pentru a răspunde acestor nevoi, am inclus coșurile Jolly, prevăzute cu sistem de amortizare. Acestea au fost o soluție ideală pentru organizarea în compartimente, făcând găsirea obiectelor și a ingredientelor mult mai ușoară și mai rapidă. De asemenea, am integrat un coș de gunoi de la Häfele România, pentru a menține bucătăria curată și ordonată în permanență.

💡 Iluminat ambiental cu profil bandă LED Häfele România:
Iluminatul joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale în bucătărie. Pentru a aduce o notă de căldură și a completa designul modern al bucătăriei, am optat pentru profil bandă LED de la Häfele România. Acesta a oferit o iluminare ambientală caldă și plăcută, care a contribuit la crearea unei atmosfere primitoare și relaxante în spațiu.

💫 Sistem de colț pentru optimizarea spațiului:
Bucătăriile pot avea un spațiu dificil de accesat în colțuri. Pentru a optimiza aceste zone și pentru a le transforma în spații funcționale, am integrat un sistem extractibil special pentru colț. Acesta a completat designul și a asigurat acces facil la vase și ustensile, eliminând frustrarea de a căuta lucruri în colțurile greu accesibile.

💎 Element unic custom made din lemn de stejar – compartimentarea de tacâmuri:
Pentru a adăuga un element deosebit și personalizat bucătăriei, am creat o compartimentare de tacâmuri custom made din lemn de stejar. Această piesă unică a conferit bucătăriei un caracter aparte și a permis organizarea ordonată și elegantă a tacâmurilor, adăugând un strop de rafinament și individualitate spațiului.

În concluzie, acești clienți și-au transformat cu succes dorințele în realitate, obținând o bucătărie elegantă și funcțională. Cu ajutorul experților noștri Insidecor și a alegerii atente a finisajelor și accesorilor, am reușit să ducem la îndeplinire visele lor. Dacă și tu îți dorești să-ți transformi bucătăria într-un spațiu unic, în care să te simți în largul tău și să-ți desfășori activitățile culinare cu plăcere, atunci nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de specialiști te va ajuta să transformi bucătăria visurilor tale în realitate!

Dorești un mobilier similar cu cel din imagini? Cere o estimare de preț. Vom face totul ca să o primești în cel mai scurt timp.