Insidecor, reciclăm împreună pentru mediul înconjurător

Insidecor, reciclăm împreună pentru mediul înconjurător

Nu-i nimic mai îmbucurător decât să vedem zâmbetele clienților mulțumiți care, de fiecare dată când terminăm de montat produsele de mobilier ne declară că și-au împlinit un vis. Însă acesta nu este ultimul pas din povestea designului de interior. După finalizarea tuturor proceselor urmează reciclarea materialelor folosite. Așa cum știți, aceasta este importantă atât pentru reducerea deșeurilor, cât și pentru păstrarea resurselor naturale.

Responsabilitate

Responsabilitatea pentru mediul înconjurător a fost o prioritate pentru compania noastră încă de la început. Știm că beneficiile colectării selective sunt nenumărate și că pentru a ne putea continua activitatea trebuie să ne asigurăm că fiecare  material care ajunge la noi este fie (re)folosit, fie reciclat corespunzător.

Implicare

Credem că doar prin implicarea fiecăruia dintre noi putem să avem grijă de mediul înconjurător și de noi. Doar împreună putem să ne asigurăm că, așa cum noi avem parte de natură și resursele ei, tot așa vor avea parte și generațiile viitoare.

Contribuim la reducerea poluării cauzate de depozitarea resturilor și la reducerea consumul de resurse naturale, care se fac într-un timp mult mai îndelungat decât cel în care sunt consumate. Totodată, prin reciclarea materialelor folosite ajutăm la reducerea consumului de energie necesar producției.

Astfel că, după ce vă amenajăm casele cu mobilierul preferat, reciclăm 2.000 de kilograme de resturi de PAL în fiecare lună și 800 kilograme de aluminiu, plastic, carton și hârtie o dată la 3 luni.

Toate acestea cu gândul că o tonă de hârtie reciclată salvează 15 copaci și obținerea hârtiei din materiale reciclate necesită cu 70% mai puțină energie decât cea din fibre naturale. O tonă de hârtie reciclată economisește suficienți KwH pentru a încălzi o locuință timp de șase luni, în jur de 300 de litri de petrol și aproximativ 500 de litri de apă. De asemenea, dozele de aluminiu pot fi recliclate la nesfârșit, iar o tonă de aluminiu reciclat stopează emiterea a 4 tone de bauxită și 9 tone de emisii CO2.

Insidecor își propune să vă ofere mereu produsele și serviciile la cele mai înalte standarde, dar în același timp, să aibă grijă de mediul înconjurător. Tocmai de aceea prioritizăm reciclarea materialelor folosite.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.