Insidecor, de peste 10 ani oferim servicii complete în domeniul mobilierului la comandă

Insidecor, de peste 10 ani oferim servicii complete în domeniul mobilierului la comandă

Sloganul nostru spune: ”Think different, go for custom-made”, adică vă îndemnăm să gândiți diferit, să alegeți o mobilă la comandă, una care să vă reprezinte, să reflecte personalitatea voastră și să vă facă să vă simțiți unici. Vă putem oferi toate acestea prin atenție la detalii. Fiecare corp de mobilier care ajunge în casele voastre este atent lucrat și ne ocupăm noi de toți pașii, de la idee la livrare și montaj.

Ne dorim să vă bucurați de calitatea produselor Insidecor o vreme cât mai îndelungată. De aceea, realizăm toate părțile mobilierului pentru care dispunem de tehnologiile necesare, iar pentru celelalte apelăm la furnizori de încredere, alături de care lucrăm de la începutul poveștii noastre. O parte dintre furnizorii noștri de încredere sunt Blum, Hafele și, pentru partea de fronturi, Nettfront.

Părțile de care ne ocupăm întru totul sunt:

  • Designul produselor. Designul se realizează după discuția în prealabil cu fiecare client în parte, pentru a stabili împreună care sunt nevoile, preferințele și dorințele fiecăruia, ce se poate și ce nu se poate realiza în funcție de spațiul disponibil și de buget.
  • Proiectare. De la releveu la proiect 3D, proiectanţii INSIDECOR vă vor oferi cele mai bune soluţii pentru optimizarea spaţiului din locuinţa dumneavoastră şi toate informaţiile necesare pentru finisarea lucrării. În prima etapă, după ce voi ne spuneți ideile voastre, noi facem un proiect 3D. Dacă se potrivește cu dorințele voastre trecem la măsurători și apoi la proiectare. Se fac diverse planuri cu spațiul, se iau în calcul scurgeri, sisteme, prize, faianță și unghiuri. În final, se trece la execuție care presupune:
  • Debitare. Un proces care înseamnă tăierea colii de PAL la anumite cote date de către departamentul de proiectare. Piesele rezultate astfel formeaza carcasele pentru corpurile de mobilier.
  • Cantuire. Fiecare piesă de PAL este căntuită pe o anumită latură. Cantul abs este un material plastic, neadezivat, care se aplică pe PAL cu ajutorul unui adeziv special.
  • CNC – piesele din carcasa unui corp sunt prelucrate de o mașină după anumite informații numerice trecute de un operator, într-un program special.
  • Asamblare – realizarea corpurilor din piesele debitate.
  • Premontaj – realizarea unui montaj în atelier pentru a stabili punctele de prindere, alinierea corpurilor, etc.
  • Montaj – montajul în locuințele voastre.

Așadar, procesul realizării unei mobile la comandă presupune mai multe etape, de la design la execuție și montaj, iar noi ne bucurăm la fel de mult de fiecare în parte. Toate procesele sunt realizate de oameni pasionați, profesioniști pentru care una dintre cele mai mari mulțumiri sunt zâmbetele clienților atunci când ultimul șurub a fost strâns și pot să-și folosească mobilierul.