Mobilă dormitor

Dormitorul din apartamentul Milan a fost conceput ca un spațiu multifuncțional, care să ofere zone distincte pentru somn, machiaj, birou și dressing, toate într-un design modern și elegant. Amenajarea dormitorului a fost realizată astfel încât să ofere suficiente opțiuni de depozitare, prin utilizarea dulapurilor și a rafturilor, astfel încât să poți păstra ordine în acest spațiu.

Living elegant și rafinat

mobilier living

În inima unei case confortabile și primitoare, se află un living spectaculos care emană eleganță și rafinament. Cu fronturi MDF vopsite, riflaje subtile și pal de 18 mm, acest living se dovedește a fi o adevărată capodoperă în designul interior. Feroneria de calitate superioară de la Hettich, cu tip-on, aduce o notă de funcționalitate și eficiență acestui spațiu, transformându-l într-un colț al casei în care fiecare moment petrecut devine un privilegiu.

Bucătărie elegantă și funcțională

mobilier bucatarie

Descoperă cum acești clienți și-au transformat dorințele în realitate, cu ajutorul experților noștri Insidecor!

Atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriei, fiecare persoană își dorește să aibă un spațiu elegant, funcțional și personalizat, care să reflecte stilul și personalitatea lor. Clienții noștri și-au dorit exact acest lucru și au apelat la experții noștri de la Insidecor pentru a-și transforma bucătăria într-un loc de poveste. Cu o abordare atentă la detaliu și o selecție inspirată de finisaje și accesorii, am reușit să facem din visele lor o realitate impresionantă.

Bucătărie cu finisaje moderne!

mobilier bucatarie

În căutarea unei bucătării cu un aspect modern și funcțional, sunt multe aspecte de luat în considerare pentru a crea un spațiu care să îmbine armonios designul impecabil cu finisajele ultramoderne. Un exemplu perfect în acest sens este bucatăria cu blatul de la Kaindl! Această bucătărie impresionează prin eleganța și durabilitatea fronturilor din MDF infoliat, care adaugă un plus de rafinament întregului spațiu.

Una dintre cheile unui design de bucătărie reușit este alegerea detaliilor potrivite, iar producătorii s-au asigurat să ofere soluții de calitate superioară pentru un rezultat final desăvârșit. Așadar, să aruncăm o privire mai atentă la caracteristicile remarcabile ale acestei bucătării moderne!

Mobilă de bucătărie, Insidecor, Timișoara

Mobilier bucătărie Insidecor

Clienții noștri și-au dorit o bucătărie cu nuanțe puternice, de verde smarald, pentru a aduce o notă rafinată și proaspătă în amenajarea interioară a casei lor.
✨ Folosind un blat ce deține o rezistență excepțională la abraziune, șocuri mecanice și temperaturi ridicate, proprietarii pot utiliza această bucătărie timp îndelungat, fără a-și face griji în privința deteriorărilor. În plus, suprafața sa este ușor de întreținut și de curățat, oferind un mediu igienic și strălucitor.
✨ Pentru a optimiza spațiul de depozitare, mobilierul nostru este echipat cu sistemul de ridicare AVENTOS. Acest sistem ingenios se integrează perfect în corpuri mici, oferindu-ți o soluție eficientă și practică pentru organizarea obiectelor din bucătărie. Utilizarea sa este extrem de confortabilă, asigurându-ți un plus de funcționalitate în fiecare zi.
✨ Cu sertarul cu extracție totală și amortizare la închidere, vei avea acces facil la toate obiectele depozitate, fără a fi nevoie să te apleci sau să te întinzi.
✨ Coșurile jolly, cu glisare și amortizare, completează acest ansamblu perfect, permițându-ți să organizezi și să păstrezi în siguranță ustensilele și accesoriile necesare în bucătărie.
✨ În plus, compartimentarea sertarului pentru tacâmuri, realizat dintr-un material plastic de înaltă rezistență și cu o ambutisare adâncă, îți oferă posibilitatea de a păstra toate tacâmurile perfect ordonate și protejate în timpul utilizării zilnice.
✨💚😊 Lasă-ne să transformăm bucătăria ta într-un spațiu practic, elegant și plin de farmec!

Mobilă bucătărie albă, Insidecor

Mobilă de bucătărie clasică albă

Descoperă farmecul și eleganța mobilierului personalizat clasic alb pentru bucătărie!

🏠 Mobila personalizată clasică albă pentru bucătărie este alegerea perfectă pentru cei care caută un design interior rafinat și atemporal. Cu linii curate, fronturi elegante și detalii sculptate subtile, această mobilă adaugă o notă de nobilitate și stil în orice locuință.

💡 Cu ajutorul acestei mobile personalizate, poți crea un spațiu unic și original, adaptat gusturilor și necesităților tale. Poți alege dimensiunile potrivite pentru bucătăria ta, astfel încât mobila să se integreze perfect și să optimizeze spațiul disponibil.

Mobilă bucătărie neoclasică, Insidecor

bucătărie neoclasică

Mobilierul neoclasic vernil reprezintă o combinație perfectă între eleganța clasică și tendințele moderne. Această estetică aduce un farmec atemporal în orice încăpere, în timp ce electrocasnicele de culoarea cuprului adaugă un strop de rafinament și lux contemporan. Mobilierul neoclasic vernil se remarcă prin linii elegante, detalii rafinate și finisaje impecabile. În general, acest stil de mobilier se bazează pe forme simetrice, cu influențe arhitecturale clasice. Este decorat cu ornamente subtile, care adaugă un farmec distinct și o notă de rafinament.
Mobilierul neoclasic vernil este realizat din lemn masiv, care asigură rezistența și durabilitatea în timp.

Mobilă birou, Insidecor Timișoara

Mobila Living la comanda Insidecor 19

Această mobilă de birou a fost realizată la comandă. Dimensiunea, culoarea și accesoriile au fost alese în funcție de preferințele proprietarior. Vă recomandăm să vă inspirați din portofoliul nostru de produse, pentru a descoperi stilul perfect pentru dumneavoastră.

Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.